Jest to jedno z tych dań ,którego zapach wprowadza atmosferę świąt Bożego Narodzenia. Trochę wcześnie ale było warto.
niedziela, 10 listopada 2013
Pierś z gęsi w sosie piernikowym w naszym wykonaniu
Korzystając z dostępności gęsiny w ostatnim czasie poszukiwałam przepisu na to mięso, którego nigdy nie jadłam. Znalazłam przepis na stronie lidla. Mięso z piersi było bardzo smaczne i delikatne, idealnie współgrało z karmelizowanymi buraczkami oraz pieczonymi gruszkami. Przepis godny polecenia. Na pewno powtórzymy słodkie buraczki, które wspaniale harmonizują z dodatkiem gożdzików i wiśni.
Jest to jedno z tych dań ,którego zapach wprowadza atmosferę świąt Bożego Narodzenia. Trochę wcześnie ale było warto.
Jest to jedno z tych dań ,którego zapach wprowadza atmosferę świąt Bożego Narodzenia. Trochę wcześnie ale było warto.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz